Belysning

Belysning

Belysning er en af de kunster, som desværre meget ofte skubbes til side, da det ofte opfattes som noget, der bare skal være der. Men med den rette belysning kan man skabe rigtig mange ting og opnå resultater, som virkelig kan live selv de kedeligste rum op.

Belysning er vigtigt, fordi det påvirker os som mennesker. Bruger man det rigtigt, kan det gøre os glade og kvikke os op, og det kan gøre os trætte og ineffektive. Forkert belysning giver hovedpine og forårsager et dårligt arbejdsklima, som koster på bundlinjen. Med den rette belysning kan et kontormiljø fungere langt bedre og i sidste ende give en bedre forretning til kunden.

Belysning er vigtigt lige meget om det er i de private hjem, i erhvervsbygningerne eller i industrien. Visse steder er der sågar lovkrav om bestemte antal lux.

Belysning giver også anledning til at spare penge på andre parametre. Grøn energi er vigtigt som aldrig før, og den rigtige type belysning kan give besparelser op i mod 35% på elregningen. Den rette belysning og el-installationer i almindelighed skal altså ses som en investering.

Med uddannelse i lys og opsætning kan LJ Electric tilbyde attraktive skræddersyede el-installationsløsninger, der både giver den helt rigtige belysning i virksomheden eller i hjemmet og en højeffektiv energibesparelse.

Ønsker du at vide mere omkring belysning og mulighederne for besparelser generelt med de rette el-installationer til netop dig, så ring til LJ Electric med det samme på 27 48 97 96.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail

Kundeudsagn

Det var to unge flinke mænd der kom ud og hang mine lamper op, og det gjorde de rigtig fint og hurtigt.


Vibeke Elmeskov, København SV