Elektriker døgnvagt hos LJ Electric

Døgnvagt

Vi giver hos LJ Electric vores kunder en ekstra service ved at tilbyde døgnvagt. Dette betyder, at hvis du står overfor et akut problem med dine elinstallationer, kan du kontakte os.

Alt efter hvilket problem du står overfor, er vores elektriker klar til at guide og rådgive dig over telefonen, så du muligvis kan løse problemet selv. Viser det sig, at problemet er mere omfattende, rykker vi selvfølgelig ud til dig. Det koster 2.500,00 DKK inklusiv moms i starttakst for udkald af vagten.

Tilkald f. eks. vores elektriker døgnvagt, hvis:

  • Strømmen afbrydes på grund af vandskader, stormskader eller brandskader
  • Du oplever pludselig opstået strømafbrydelse, som ikke er foretaget af forsyningsselskabet
  • Dine hårde hvidevarer eller dit fyr får din fejlstrømsafbryder (HFI eller HPFI) til at slå fra
  • Du mangler strøm i dele af boligen
Der kan være flere grunde til at anvende vores elektriker døgnvagt. Det kan blandt andet være ved strømsvigt på restauranter, som er afhængig af at deres restaurant kører. Det kan ligeledes være store industrier eller virksomheder, som bliver udsat for strømsvigt eller hos private husejere. I situationer hvor skaden ikke kan udbedres på stedet, kan vi oftest levere og opsætte generator for nødstrøm i alle størrelser samt varmeblæsere, hvis du står uden varme.

Inden du ringer til vores elektriker døgnvagt, kan du selv kontrollere et par basale ting såsom om din fejlstrømsafbryder skulle være koblet ud eller om en sikring i din tavle er sprunget. Forsøg at genindkoble fejlstrømsafbryderen, hvis den er koblet ud. Har du en sikring som er sprunget, forsøg da at skifte den til en ny. Du bør kun forsøge at genindkoble fejlstrømsafbryder eller skifte sikring én gang. Har det ikke nogen effekt, har du brug for vores elektriker døgnvagt.

Mangler du strøm i boligen eller i dele af boligen og har du en digital el-måler, kan du med fordel kigge på den for at kontrollere om der er liv i displayet på den og om der står noget i retning af L1L2L3 eller ABC i displayet. Står der f.eks. kun L2L3 eller AB er det en indikation på at der kan være sprunget en sikring ude i kabelskabet ved vejen. I dette tilfælde er det nødvendigt med udrykning af elektriker døgnvagten for udbedring. Er måleren helt død kan det være et tegn på en strømafbrydelse fra forsyningsselskabet.

Kontakt vores døgnvagt

Er du i tvivl, om dit problem er akut, så kontakt vores elektriker døgnvagt. Det er altid bedre at være på den sikre side. Vi har erfaringen i at rådgive og vejlede dig i en kritisk situation og løse akutte el problemer for dig. Vi servicerer på hele Sjælland her i blandt byerne Greve, Køge og Næstved. Du kan kontakte vores elektriker døgnvagt på telefon 27 48 97 96.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail