Ejendomsservice

Ejendomsservice

LJ Electric udfører el-installationsopgaver for både ejendomsselskaber og andelsforeninger rundt omkring på hele Sjælland. I boligblokke vil der altid være småting, der skal repareres. Alt lige fra ringeklokker, der ikke virker, og dørtelefoner der driller, til lys i kælderen som ikke virker optimalt.

Med en serviceaftale er I sikret, at LJ Electric møder punktligt op og reparerer alt, hvad der måtte forekomme af fejl på el-installationer i en boligblok. At vedligeholde el-installationer, opgangslys og f.eks. udskifte hårde hvidevarer er en vigtig del af den service, der sikrer, at beboerne trives og er glade for at bo i ejendommen. Er der orden i tingene vil folk også gerne blive boende!

Flyttelejligheder kan også høre med ind under en serviceaftale.

Kontakt LJ Electric for at få flere informationer.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail

Kundeudsagn

Vi har været ovenud tilfredse med det arbejde LJ Electric har udført. Det skal også nævnes, at vi har sat stor pris på, at vores aftaler er overholdt både hvad angår pris og med at udføre arbejdet til den aftalte tid. Vi kan helt klart anbefale LJ Electric til andre og gør det da også allerede til vores beboere i andelsboligforeningen.


A/B Verahus, Vanløse