Intelligente bygningsinstallationer

Intelligente bygningsinstallationer

Med intelligente bygningsinstallationer (IBI) opnår du langt større fleksibilitet, mange flere muligheder og frem for alt langt større kontrol over dine el-installationer.

En intelligent bygningsinstallation giver dig nærmest uanede muligheder afhængig af, hvilket system man vælger. Vil du f.eks. gerne kunne tænde lyset ude i gangen og på badeværelset på halv styrke via ét klik fra sengen, når du skal på toilettet om natten fra din SmartPhone? Eller ønsker du f.eks. at kunne styre ventilation, lys og solafskærmning fra en smart lille skærm i et konferencerum? Så er det IBI, du søger.

Intelligente bygningsinstallationer har alle det tilfælles, at de skal programmeres. Installationen udføres med kabler, hvilket kan foregå via svagstrøm eller 230V afhængig af type og funktion, men fælles for dem alle gælder, at de programmeres til det, man ønsker, og at det kan programmeres om, hvis man en dag ønsker at bygge flere funktioner på sin installation eller ændre på nogle eksisterende funktioner.

IBI kan bruges både i private hjem og i erhvervsvirksomheder, på kontorer, i industrien og mange andre steder.

LJ Electric bygger intelligente bygningsinstallationer med flere forskellige systemer stort set uden begrænsninger:

IHC, som typisk bruges i private hjem og mindre erhvervsbygninger.

KNX – hvilket vi har den krævede certificering til – som benyttes i den store industri og erhvervsbygninger samt i luksuriøse hjem.

Zensehome, hvilket er et billigere, men super smart alternativ til de dyrere IBI systemer, hvor eksisterende el-installationer ofte ikke kan genbruges - men det kan de med Zensehome!

Vi tilbyder også løsninger i andre systemer.

Vi rådgiver dig gerne til at vælge den helt rette løsning.

Hvis du ønsker at vide mere om systemerne og alle de muligheder, der følger med, så kontakt os på 27 48 97 96.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail