Service

Service

LJ Electric kører el-installationsservice hos alle typer kunder. Vi løser alt fra små opgaver som f.eks. udskiftning af lyskilder til større opgaver såsom liftopgaver i højden, hvor et solcelleanlæg kræver en rensning, eller antennen skal justeres ind. Vi kommer hurtigt forbi, hvis du står med et problem, der kræver en løsning med det samme. De allermest gængse materialer har vi ofte med os i bilen eller på lager og kan derfor typisk løse opgaven med det samme.

Mange vælger service af deres elinstallationer fra LJ Electric på grund af vores ualmindeligt fleksible arbejdstider. Vi har åbent kl. 7.30 - 18.00 alle ugens hverdage til vores normale og i forvejen lave timetakst.

Derudover har vi døgnvagt til akutte opgaver.

Står du med en serviceopgave, du skal have løst, så ring i dag på 27 48 97 96.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail

Kundeudsagn

Det var en positiv oplevelse lige fra den første kontakt via tlf, og da vi kunne sende billeder af det som vi skulle have lavet gik tingene hurtigt, og det fremsendte tilbud var meget fyldestgørende og ingen løse ender. LJ Electric kom som aftalt til tiden og gik straks igang med opgaven og blev også færdigt som aftalt til tiden. Så kan kun anbefale dette firma til andre som skal have lavet noget lignende.


Benny Jensen, Kastrup