Solcelleanlæg

Solceller

Det er stadig en kæmpe fordel for alle at investere i solceller. Både for private og virksomheder. Der er virkelig penge at spare hvert eneste år og med et afkast på over 7% er solceller en væsentlig bedre investering end f.eks. aktier. Samtidig er det både bæredygtigt og problemfrit. Solceller er kendetegnet ved lang levetid og ingen vedligeholdelse.

Med en støt stigende pris på elektricitet – gennemsnitligt 5% årligt de sidste 30 år og 21% alene på afgifterne bare over de seneste 5 år – er der flere gode grunde til at være helt eller delvist selvproducerende. Samtidig er priserne på solcellepaneler nærmest halveret over de seneste år. Alt i alt er det en mulighed, der er svær at argumentere imod.

LJ Electric er specialister inden for solcelleteknik-løsninger både til private og virksomheder. Kontakt os og få professionel og kvalificeret rådgivning. Både hvad angår teknik, økonomi eller andre vigtige faktorer. Vi viser dig også meget gerne et af de anlæg, vi har installeret. Ring 27 48 97 96 og aftal en tid.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail

Kundeudsagn

LJ Electric har ordnet mine solceller, og jeg kan kun sige, at resultatet har været meget tilfredsstillende. Jeg har kun positivt at sige om dem.


Henrik Aarup Olafsen, Taastrup