Tilbud

Få installeret transientbeskyttelse, så du ikke behøver at bekymre dig for din elektronik

Hvis du gerne vil undgå at bekymre dig, når det er tordenvejr udenfor, så få installeret en transientbeskyttelse i din tavle for 3995 kroner inklusiv moms.

Det er pr. 1. juni 2019 blevet et krav, at der på nye installationer skal udarbejdes en risikovurdering jævnfør en formel, som dikterer om man skal beskytte sin installation med overspændingsbeskyttelse - også kaldet transientbeskyttelse, eller ej. Hvis det ikke er muligt at udarbejde risikovurderingen, så skal der installeres en transientbeskyttelse.

Der er en enkelt undtagelse i boliger, hvor transientbeskyttelse og risikovurdering kan udelades, når installationen som skal beskyttes ikke udgør en værdi på mere end 1/5 af hvad det koster at købe og installere transientbeskyttelsen, hvilket meget sjældent må siges at være tilfældet.

Så hvad er transientbeskyttelse så? Transientbeskytttelse er en enhed som installeres i gruppetavlen og eventuelt andre steder i installationen og som beskytter mod overspændinger. Overspændinger kan opstå ved fejl ude i forsyningsnettet, men opstår oftest ved lynnedslag i jord eller træer som kan give voldsomme følgeskader på boligens elinstallationer og brugsapparater. Det er en generel misforståelse at et lyn skal slå direkte ned i en bygning for at gøre skade. Lynnedslag i træer og jord kan induceres i diverse kabler som løber i jorden og som fører ind til huse eller lygtepæle for eksempel og kan strække sig så langt som 2 kilometer væk fra nedslagsstedet.

Med hyppige tordenbyger, særligt i sommermånederne, og med mere følsom elektronik end nogensinde, giver det rigtig god mening at beskytte bedst muligt mod overspændinger både i nye installationer, men også i eksisterende og ældre installationer. Transientbeskyttelsen forhindrer ikke lynnedslag, men begrænser skadesomfanget og ofte endda helt eliminerer overspændingen inden den når ud i boligen.

Tilbuddet er gældende i en radius af 35 km fra en af LJ Electrics afdelinger beliggende i Dalby og i Greve og gælder for både private og erhverv. Prisen forudsætter at der er ledig plads i tavlen til transientbeskyttelsen og at tavlen sidder let tilgængeligt. Hvis det ikke er tilfældet, så kontakt os for et tilbud.Få et hurtigt og effektivt elsyn

Få et hurtigt og effektivt elsyn af din bolig fra kun 1495 kroner inklusiv moms.

Et elsyn benyttes typisk i forbindelse med et salg eller køb af en andelslejlighed/bolig til at klarlægge om elinstallationerne er i orden og for at få en skriftlig rapport på det eller hvis man som privatperson bare ønsker en gennemgang af sin elinstallation.

Det kan være en rigtig god idé at få udført et elsyn, og mange gange kræver en andelsforening det i det hele taget ved fraflytning, for at undgå ulovlige installationer, så man kan bo sikkert i boligen. Ulovlige installationer kan være kilden til brandskader blandt andet, og kan blive en dyr affære, hvis ikke de udbedres.

Tilbudspriser for elsyn:

- Op til 100 m2: 1495 kroner inklusiv moms.
- 100 - 199 m2: 2395 kroner inklusiv moms.
- 200 - 299 m2: 3295 kroner inklusiv moms.

Har du en bolig, der er større end dette, så kontakt os, og vi udregner en særskilt pris.

Tilbuddet er gældende i en radius af 35 km fra en af LJ Electrics afdelinger beliggende i Dalby og i Greve og gælder for både private og andelsforeninger.

Vi gør i øvrigt opmærksom på, at et elsyn og et el-eftersyn ikke er det samme. El-eftersyn foretages i forbindelse med ejerskifteforsikringer på huse og kræver tilmelding til en særlig ordning. Elsyn gælder kun for andelsboliger, udlejningsejendomme eller for personer som blot ønsker en kvalitetskontrol af deres elinstallation.

Klik her for at kontakte os med det samme. Få udskiftet din HPFI-afbryder nu

Lovpligtig HPFI-afbryder giver dig en sikkerhed. Få det installeret for 995 kroner inklusiv moms.

Fra 1. juni 2008 har det været lovpligtigt for alle private husstande at have en funktionsdygtig HFI- eller HPFI-afbryder. 1. juni 2010 blev det også lovpligtigt for alle andre såsom virksomheder, offentlige institutioner e.t.c.

Fra 1994 har det været et krav, at alle boliger skal være beskyttet af en HPFI-afbryder. Har du en funktionsdygtig HFI-afbryder installeret, er det tilladt at udvide installation uden at skifte til en HPFI-afbryder.

En HPFI-afbryder er mere driftsikker end en HFI-afbryder. For det første er den nyere i konstruktionen, og så er den bygget til at fungere med moderne elektronik. Det er HFI-afbryderen ikke, da den blev konstrueret før fladskærms-tv, computere m.v. En HFI-afbryder er bygget til at virke på 230/400V AC, men moderne elektronik sender pulserende jævnstrømme ud på nettet, typisk 24V DC, og det reagerer HFI-afbryderen ikke på, hvilket kan give en farlig situation ved fejlstrømme. Det er netop det P'et står for i HPFI – at den beskytter mod pulserende jævnstrømme. En HPFI-afbryder er desuden også mere stabil under torden. HFI-afbrydere har det med at koble ud i tordenvejr, men det gør HPFI-afbryderen ikke, medmindre lynnedslaget rammer relativt tæt på.

Tilbuddet er gældende i en radius af 35 km fra en af LJ Electrics afdelinger beliggende i Dalby og i Greve og gælder for både private og erhverv. Det er en forudsætning, at der er installeret en 4P 40A HFI/HPFI-afbryder i forvejen og at den sidder let tilgængeligt. Hvis ikke, kontakt os for et tilbud.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail