Tilbud

Få et hurtigt og effektivt elsyn

Få et hurtigt og effektivt elsyn af din andelsbolig fra kun 1199 kr. ekskl. moms.

Et elsyn benyttes typisk i forbindelse med et salg eller køb af en andelslejlighed/bolig til at klarlægge om el-installationerne er i orden og for at få en skriftlig rapport på det.

Det kan være en rigtig god idé at få udført et elsyn, og mange gange kræver en andelsforening det i det hele taget ved fraflytning, for at undgå ulovlige installationer, så man kan bo sikkert i boligen. Ulovlige installationer kan være kilden til brandskader blandt andet, og kan blive en dyr affære, hvis ikke de udbedres.

Tilbudspriser for andelsboliger:

- Under 100 m2: 1199 kr. ekskl. moms.
- 100 - 199 m2: 1899 kr. ekskl. moms.
- 200 - 299 m2: 2599 kr. ekskl. moms.

Har du en andelsbolig, der er større end dette, så kontakt os, og vi udregner en særskilt pris.

Tilbuddet omfatter et område i en radius af 40 km fra en af LJ Electrics afdelinger og gælder for både private og andelsforeninger.

Vær i øvrigt opmærksom på, at et elsyn og et el-eftersyn ikke er det samme. El-eftersyn foretages i forbindelse med ejerskifteforsikringer på parcelhuse og lign. Elsyn gælder kun for andelsboliger, udlejningsejendomme m.v.

Klik her for at kontakte os med det samme. Få udskiftet din HPFI-afbryder nu

Lovpligtig HPFI-afbryder giver dig en sikkerhed. Få det installeret for 799 kr. ekskl. moms.

Fra 1. juni 2008 har det været lovpligtigt for alle private husstande at have en funktionsdygtig HFI- eller HPFI-afbryder. 1. juni 2010 blev det også lovpligtigt for alle andre såsom virksomheder, offentlige institutioner etc ...

Fra 1994 har det været et krav, at alle boliger skal være beskyttet af en HPFI-afbryder. Har du en funktionsdygtig HFI-afbryder installeret, er det tilladt at udvide installation uden at skifte til en HPFI-afbryder.

En HPFI-afbryder er mere driftsikker end en HFI-afbryder. For det første er den nyere i konstruktionen, og så er den bygget til at fungere med moderne elektronik. Det er HFI-afbryderen ikke, da den blev konstrueret før fladskærms-tv, computere m.v. En HFI-afbryder er bygget til at virke på 230/400V AC, men moderne elektronik sender pulserende jævnstrømme ud på nettet, typisk 24V DC, og det reagerer HFI-afbryderen ikke på, hvilket kan give en farlig situation ved fejlstrømme. Det er netop det P'et står for i HPFI – at den beskytter mod pulserende jævnstrømme. En HPFI-afbryder er desuden også mere stabil under torden. HFI-afbrydere har det med at koble ud i tordenvejr, men det gør HPFI-afbryderen ikke, medmindre lynnedslaget rammer relativt tæt på.

Tilbuddet omfatter et område i en radius af 40 km fra en af LJ Electrics afdelinger beliggende i Dalby og i Greve og gælder for både private og erhverv. Det er en forudsætning, at der er installeret en 4P 40A HFI/HPFI-afbryder i forvejen og at den sidder let tilgængeligt. Hvis ikke, kontakt os for et tilbud.

Klik her for at kontakte os med det samme.

Få udskiftet dine smeltesikringer til automatsikringer nu

Skift de gamle sikringer ud med nye automatsikringer. Nu kun 249 kr. ekskl. moms pr. lysgruppe.

Du kender det sikkert. Strømmen går, og du mangler altid en sikring. Hvor var det lige du lagde dem. Den bekymring slipper du for med automatsikringer.

I mange installationer sidder der smeltesikringer – den slags man skifter, når de ”sprænger” for igen at få strøm. Det betyder, at man løbende er tvunget til at bruge penge på ekstra sikringer, hvis uheldet skulle være ude. Når de så sprænger skal man huske, hvor man lagde dem, når det pludselig bliver mørkt.

Automatsikring er en indbygget sikring. Hvis automatsikringen slår fra, skal man bare vippe knappen op igen og strømmen kommer tilbage - nemmere bliver det ikke! Og du skal aldrig ud og købe sikringer igen. Der er faktisk tale om en investering, der hen over tid tjener sig selv ind. Det er selvfølgelig en forudsætning, at det ikke er på grund af en fejl på installationen sikringen ”sprænger”. Så vil den bare "sprænge" igen og igen indtil fejlen bliver udbedret.

Tilbuddet omfatter et område i en radius af 40 km fra en af LJ Electrics afdelinger og gælder for både private og erhverv. Det er en forudsætning, at mindst to grupper skal skiftes samtidig, at det er DIN-skinne grupper, som sidder der i forvejen og at tavlen sidder let tilgængeligt.

Klik her for at kontakte os med det samme.

Kontakt

Mail

Ring 27 48 97 96

Skriv en mail